1

HUMIN
Je filtrski šotni granulat za sladkovodne in tropske akvarije, ki na naraven način bogati akvarijsko vodo s snovmi, ki jih potrebujejo tiste ribe in rastline, ki živijo v tako imenovanih “črnih vodah”. Humin počasi sprošča koristne snovi v vodo, zato se voda obarva rahlo rumeno-rjavo. Čim mehkejša je voda, tem hitrejše in učinkovitejše bo delovanje Humania. Zato je pomembna redna kontrola pH in kH vrednosti vode v akvariju.

Pakirano po: 1000ml/500g

2

BIOMAX
Je filtrirni material (keramične cevčice) za biološko filtriranje akvarijske vode, ki veže in mineralizira v vodi raztopljene koloidne delce. Njegova površina pa je idealna za naselitev nitrifikacijskih bakterij, ko ob prisotnosti kisika oksidirajo amonijak preko nitritov v nitrate. Filtrirni meterial postane biološko aktiven po preteku dveh do štirih tednov.

Pakirano po: 1000ml/950g

4

OKRASNA KORENINA ZA AKVARIJ
So posebnost za vaš akvarij. Korenine namočite v vodo za nekaj dni, preden jih namestite v akvarij.

Pakirano po: 1000ml/500g

3

SUPER MINERAL
Po posebnem postopku žgana prozorna glinena zrnca brez škodljivih organskih primesi. Super minerali ne vsebujejo lahko topnih snovi (apnenca) in ne vpliva na trdoto oz. kemične lastnosti vode. V akvariju služi kot podlaga, ki vsebuje hranljive snovi (številne elemente v sledovih) nujno potrebne za kvalitetno rast akvarijskih rastlin. Super mineral lahko uporabimo tudi kot bio-filtrirni material za akvarije pri biološko aktivnih filtrih.

Pakirano po: 3000ml/2500g